پاسخ: [مادربرد گیگابایت] طریقه روشن کردن اتوماتیک سیستم در بایوس
نقل قول:
آقا این مشکل پا پیچم شده و آزارم میده
کسی نمیدونه مشکل از کجاست؟
برا بایوس هه؟ (اگه آره که به اوستا آواژنگ گفتم که به گیگابایت بگه و گفتش که گفت اما با آپدیت بایوس F6 هم درست نشد)
برا پاور یا حتی کیس؟
نمیدونم
مشکوک ترین مورد همون بایوس بود که... !!
سجاد عزیز مورد شما گزارش شده . باز هم پیگیری میشود .
با تشکر :11():
نقل قول:
سجاد عزیز مورد شما گزارش شده . باز هم پیگیری میشود .
با تشکر :11():
ممنون
والا نمیدونم واسه بایوس هست یا نه
گفتم که ، واسه من و دایی ام همین مدل H97-D3H هه که هر دو همین مشکل رو دارن
از طرفی هم پاور سیستم من و پسرخاله ام هم یکی هست (مادربردش P85-D3 هه) اما اون این مشکل رو نداره
سیستمم علاوه بر این ، به ندرت و تک و توک مشکل خاموش نشدن هم داره که چون میخام در آینده کیس عوض کنم ، تست اش نکردم که بخاطر پاور هه یا کیس (احتمال 90 درصد باید برا کیس باشه)
نقل قول:
ممنون
از طرفی هم پاور سیستم من و پسرخاله ام هم یکی هست (مادربردش P85-D3 هه) اما اون این مشکل رو نداره
سیستمم علاوه بر این ، به ندرت و تک و توک مشکل خاموش نشدن هم داره که چون میخام در آینده کیس عوض کنم ، تست اش نکردم که بخاطر پاور هه یا کیس (احتمال 90 درصد باید برا کیس باشه)
پیگیری میشه سجاد عزیز :11():
نقل قول:
ممنون
سجاد جان مادربردت باید تشریف ببره گارانتی
وقتی با مادربرد مشترک و پاور غیر مشترک تست زدی و جواب نداده ولی با مادربرد غیر مشترک و پاور مشترک روشن شده قطعاً باید مشکل از برد باشه .
خودم هم با سلطان اعظم (!) Z97X-SOC Force و پاور Green 750B-OC تست زدم و روشن شد .
کیس به نظر خودت چطور در این قضیه میتونه نقش داشته باشه ؟! البته هیچ چیز غیر ممکن نیست در دنیای سخت افزار !
برای اینکه مطمئن بشی میتونی وقتی سیستم رو خاموش می کنی کابل های سوئیچ پاور و ریست کیس رو از مادربرد قطع کنی !! یا حتی کلیه تجهیزات جانبی مثل هارد - درایو نوری هم جدا کنی و پاور با دوتا کابل 24 پین اصلی و 8 پین پردازنده به سیستم وصل باشه .
یا به عنوان یک تست دیگه باتری مادربرد رو بیرون بیاری و چند دقیقه بعد سر جاش بگذاری و اون وقت زمان بندی کنی و اگر باز هم جواب نگرفتی تشریف ببری گارانتی !
نقل قول:
سجاد جان مادربردت باید تشریف ببره گارانتی
وقتی با مادربرد مشترک و پاور غیر مشترک تست زدی و جواب نداده ولی با مادربرد غیر مشترک و پاور مشترک روشن شده قطعاً باید مشکل از برد باشه .
خودم هم با سلطان اعظم (!) Z97X-SOC Force و پاور Green 750B-OC تست زدم و روشن شد .
کیس به نظر خودت چطور در این قضیه میتونه نقش داشته باشه ؟! البته هیچ چیز غیر ممکن نیست در دنیای سخت افزار !
برای اینکه مطمئن بشی میتونی وقتی سیستم رو خاموش می کنی کابل های سوئیچ پاور و ریست کیس رو از مادربرد قطع کنی !! یا حتی کلیه تجهیزات جانبی مثل هارد - درایو نوری هم جدا کنی و پاور با دوتا کابل 24 پین اصلی و 8 پین پردازنده به سیستم وصل باشه .
یا به عنوان یک تست دیگه باتری مادربرد رو بیرون بیاری و چند دقیقه بعد سر جاش بگذاری و اون وقت زمان بندی کنی و اگر باز هم جواب نگرفتی تشریف ببری گارانتی !
ممنون اوستا رضا
والا خودمم موندم از چیه
از طرفی هم چند تا از بچه های همین انجمن میگن که با همین برد مشکل روشن شدن ندارن (اگه مشکل برد باشه ، باید از بایوس اش باشه دیگه چون بصورت دستی مشکلی نداره و وقتی از بایوس تنظیم میکنم ، روشن نمیشه)
درباره ی قضیه ی جدا کردن کابل سوئیچ و ریست هم چون کیسم قدیمی و کیپ برد هست ، اگه دربیارم کابل هاشو ، برای نصب کردن باید کل برد رو بیرون بکشم و همینطور قطعات دیگه رو که طول میکشه . تست این قضیه رو میزارم وقتی کیس جدید گرفتم
ممنون
سلام سجاد جان
یک عکس از قسمت Power Management میذاری برم؟
اولین بار که متوجه این مشکل شدی ورژن بایوست چند بود و حالا چه ورژنیه؟
نقل قول:
سلام سجاد جان
یک عکس از قسمت Power Management میذاری برم؟
اولین بار که متوجه این مشکل شدی ورژن بایوست چند بود و حالا چه ورژنیه؟
سلام گلپسر
عکس که دقیق مثل همین عکسی هه که اوستا مجتبی توی پست 24 گزاشت :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
اولین بار همون اوایل که گرفتم که نمیدونم دقیق یا قبل از آپدیت بایوس به F5 بود یا خود F5 بود
به هر حال اوایل یا F3 یا F5 بود اما الان F6 هه
نقل قول:
سلام گلپسر
عکس که دقیق مثل همین عکسی هه که اوستا مجتبی توی پست 24 گزاشت :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
اولین بار همون اوایل که گرفتم که نمیدونم دقیق یا قبل از آپدیت بایوس به F5 بود یا خود F5 بود
به هر حال اوایل یا F3 یا F5 بود اما الان F6 هه
سلام مجدد عزیز دل
اون عکس رو دیده بودم اما منظورم عکس از تنظیمات بایوس خودتونه که نوع تنظیمات خودتون رو وقتی که این گزینه رو فعال میکنید ببینم( چون توی این عکس اصلا قابلیت روشن شدن طبق زمانبندی خاموشه و نمیشه فهمید در زمان روشن بودن این آپشن تنظیماتتون چطور بوده...) تا بتونم با تنظیمات بایوس خودم مقایسه کنم
نقل قول:
سلام مجدد عزیز دل
اون عکس رو دیده بودم اما منظورم عکس از تنظیمات بایوس خودتونه که نوع تنظیمات خودتون رو وقتی که این گزینه رو فعال میکنید ببینم( چون توی این عکس اصلا قابلیت روشن شدن طبق زمانبندی خاموشه و نمیشه فهمید در زمان روشن بودن این آپشن تنظیماتتون چطور بوده...) تا بتونم با تنظیمات بایوس خودم مقایسه کنم
گزینه ی دوم فعاله و wake up day هم روی 0 که هر روز روشن بشه و ساعت ها هم تنظیم ان اما روشن نمیشه